Δερματόκολλες


TIGACOL A-50

Κόλλα πολυχλωροπρενίου με προσθήκη σκληρυντή. Μεγάλη αντοχή στην θερμοκρασία και εξαιρετικό ‘’τσίμπιμα’’. Κατάλληλη για σόλες θερμοελαστικού (TR) και δερμάτινα φόντια.

 • MSDS PDF
 • TDSPDF

TIGACOL A-40

Κόλλα πολυχλωροπρενίου με προσθήκη σκληρυντή. Πολύ καλή ρευστότητα, ιδανική για σόλες ελαστικού αλλά και για κάθε συγκόλληση μεταξύ ελαστικών μερών.

 • MSDS PDF
 • TDSPDF

TIGACOL TH

Κόλλα πολυχλωροπρενίου με μεγάλο ‘’τσίμπιμα’’ και αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες. Ιδανική για το μοντάρισμα.

 

 

TIGACOL A-75

Ισχυρή κόλλα πολυχλωροπρενίου, διαφανής, με γρήγορο ‘’άρπαγμα’’ και μεγάλο ‘’ανοιχτό χρόνο’’. Κατάλληλη για δερμάτινες σόλες κα σόλες EVA.

 

TIGACOL A-311

Διαφανής κόλλα πολυχλωροπρενίου με μεγάλο ‘’ανοικτό χρόνο’’, για δέρμα, ύφασμα, EVA κλπ. Ιδανική για την κατασκευή τσάντας, ζώνης και άλλων δερμάτινων ειδών. αλλά και για γενική χρήση.

 

TIGACOL A-65

Κόλλα πολυχλωροπρενίου με μεγάλο ‘’τσίμπιμα’’, κατάλληλη για πάτους και βοηθητικές εργασίες στην υποδηματοποιία. Χρησιμοποιείται και σαν μονής επάλειψης.

 

TIGACOL A-60

Κόλλα πολυχλωροπρενίου, διαφανής, με μεγάλο ‘’ανοιχτό χρόνο’’, κατάλληλη για την παραγωγή δερματίνων ειδών όπως τσάντες κ.α.

 1. TDSPDF

TIGACOL A-70

Κόλλα πολυχλωροπρενίου γενικής χρήσης, διαφανής, ιδανική για απορροφητικά υλικά. Είναι κατάλληλη για ένα μεγάλο εύρος κυρίων και βοηθητικών εργασιών στην υποδηματοποιία.

 1. MSDS PDF
 2. TDSPDF

TIGACOL A-30

Κόλλα πολυχλωροπρενίου γενικής χρήσης με αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία.

 • MSDS PDF
 • TDSPDF

TIGACOL SUPER

Πολύ ισχυρή κόλλα πολυχλωροπρενίου, με εξαιρετικό ‘’τσίμπιμα’’, ρευστότητα και αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία. Κατάλληλη για δερμάτινες σόλες, ξύλο και μέταλλο.

 1. MSDS PDF
 2. TDSPDF